4k-wallpaper-architecture-bay-1485894 (1)

Prettig Professioneel

Vanaf de dag van oprichting op 1 augustus 1997 is Internationaal Merkenbureau Bouma een kantoor met gezonde ambities. Wij willen niet het grootste kantoor worden, maar wij willen wel het beste kantoor voor onze klanten zijn. Grote klanten, kleine klanten; nationale of internationale merkenportefeuilles: wij adviseren wat goed voor uw onderneming is op de lange termijn.

Onze experts versterken uw merken

Artikel 1: Tekens die een merk kunnen vormen:
“alle tekens die dienen om waren of diensten van een onderneming te onderscheiden”

Over ons

Ons bureau is gespecialiseerd in het juridisch management van merken en houdt zich bezig met de bescherming van intellectuele eigendomsrechten zoals merken, modellen, handelsnamen en auteursrechten.

Een goed op elkaar ingespeeld en ervaren team van merkengemachtigden, ondersteund door ervaren assistenten, staan tot uw beschikking. Eén van de merkengemachtigden is uw vaste aanspreekpunt. Ons bureau heeft een uitgebreid netwerk van merkengemachtigden in het buitenland, waardoor we ook optimaal kunnen adviseren omtrent merkregistraties buiten de Benelux.

De kracht van Merkenbureau Bouma is dat wij u geen lang juridisch traject inslepen. Ons advies is snel, praktisch en compleet. Als er morgen iets geregeld moet zijn, zitten wij vandaag bij u aan tafel. Ons doel is u in staat te stellen de juiste beslissingen te nemen op alle aspecten. En vervolgens zorg te dragen voor een zorgvuldige afwikkeling en merkregistratie.

Merkenbureau Bouma adviseert en registreert niet alleen, maar controleert ook regelmatig of er geen kapers op de kust zijn. In de Benelux, in Europa of waar ook ter wereld. In alle gevallen werken wij volgens een vaste tarievenlijst zodat u nooit voor dure verrassingen komt te staan. En in alle gevallen verkeert u in de prettige wetenschap dat u de hele merkenproblematiek kunt loslaten, want Merkenbureau Bouma staat garant voor het professionele juridisch management daarvan.

<p>Cindy Vermeulen-Ferwerda</p>
<p>Cindy Vermeulen-Ferwerda</p>

Brand protection in optima forma.

Cindy Vermeulen-Ferwerda

Cindy handelt anticiperend en actief en kan daardoor snel schakelen om het beste resultaat te bereiken qua merkenrechtelijke bescherming.

Onderscheidend door analyse.

Christine Elderson-van Leusden

Door scherp te analyseren, ondersteunt Christine optimaal met advies dat zowel op korte termijn als op lange termijn van grote waarde is.

<p>Christine Elderson-van Leusden</p>
<p>Christine Elderson-van Leusden</p>
<p>Marten Bouma</p>
<p>Marten Bouma</p>

Marten luistert goed naar je en adviseert exact wat je nodig hebt.

Marten Bouma

Door de juiste kennis en ervaring op het juiste moment toe te passen, kan Marten elke klant voorzien van de best passende oplossing.

“Het BMM Erkend Merkengemachtigde keurmerk is een kwaliteitskeurmerk en biedt de zekerheid dat wie dit keurmerk mag voeren, beschikt over up to date kennis, opleiding en ervaring om professioneel en zorgvuldig te kunnen adviseren bij merken.”

 • 9

  Betrokken collega’s

 • 7.500

  Merken, bekende en onbekende

 • 2.000

  Merkhouders, nationale en internationale

 • 195

  Landen, dichtbij of ver weg

 • 100

  Jaar ervaring met merkregistratie

Contact